Vina Laguna sve više zastupljena u Horeca i Retail sektoru Srbije

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1

Lakoća postojanja u Istri privlači srpskog potrošača
Od kako su pre manje od dve godine ušli na srpsko tržište vina, poznate hrvatske vinarije Vino Laguna, a u okviru koncerna Agrolaguna, se sve više traže i sve više piju. Naravno, dobar marketing i dobar izbor distributera je zaslužan za popularnost ovog pića, ali na prvom mestu je kvalitet vina. Ovakav pristup tržištu, sa pažljivim odabirom partnera i definisanom strategijom, učinio je da vina Vino Laguna za vrlo kratko vreme postanu poznata srpskim konzumentima. Takođe, primetili bi i da primerom Vino Laguna trebaju povesti i drugi veliki proizvođači vina iz Regije, te ako im je interesantno srpsko tržište napraviti jasan plan, te strategiju i na osnovu nje planski uzeti svoj deo kolača, sa sve zahtevnije i probirljivijeg tržišta.
I ako, dobrim delom proizvodnje, "industrijska" vina, ovo su prvoklasna vina sa dugom tradicijom. Bez dobropoznate Malvazije leto ne može da se zamisli. Slogan " lakoća postojanja u Istri" najbolje opisuje ova laka i sveža vina iz Poreča, gde je umerena klima, vazduh čist i uspeva raznovrsno zelenilo. Pored Malvazije, ova poznata vinarija još nudi Cabernet Sauvignon, Castell, Merlot, na kojima im i vrhunske strane vinarije zavide. Najbolje vina se ipak dobijaju ručnim branjem i pažljivim odabirom grožđa. To su vina iz selekcije Festigia Riserva i ona su za posebne prilike uz posebna jela.
 

Submit to FacebookSubmit to Google BookmarksSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Komentari   

 
+3 #1 zlatko 10-10-2016 14:23
Vina laguna, kvalitetom i jednostavnoscu odrazavaju lakocu postojanja u Istri. Kvalitetna vina, Malvazija i Terra Rossa dobijena od grozdja s odabranih lokacija, brizljivo negovana i proizvedena uz pomoc najsavremenije tehnologije pruzaju pravi uzitak i osecaj zadovoljstva.
Citat
 

Dodaj komentar


Sigurnosni kod
Osveži

Pratite nas

  

 

Google+