Međunarodni festival vina i hrane Ravangrad Wine Fest

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 5.00

Turistička Organizacija Grada Sombora i ove godine organizuje tradicionalni Međunarodni festival vina i hrane Ravangrad Wine Fest. Osmi po redu Ravangrad Wine Fest biće održan 03.12.2016. godine u gradskoj hali Mostonga u Somboru, a Festival će biti otvoren u 12:00 i predviđeno je da traje do 20:00 časova. Izlagačima će biti obezbeđeno mesto u katalogu izlagača, medijska promocija, izložbeni stolovi, tezge dimenzija, parking prostor, kao i sva ostala podrazumevana podrška u organizaciji. Nakon završetka festivala biće organizovano druženje izlagača, organizatora i gostiju uz prigodnu zakusku i muziku.
Festival vina i hrane u Somboru, jedinstvena je manifestacija na području Zapadnobačkog okruga, i kao takva iz godine u godinu okuplja sve veći broj izlagača i posetilaca.
Na Osmom Međunarodnom festivalu vina i hrane Ravangrad Wine Fest očekuje se oko 100 izlagača - vina, rakije, hrane, ugostiteljskih objekata, turističkih organizacija...iz Srbije i zemalja iz okruženja.
Tokom trajanja festivala, posetioci će moći da uživaju osim u kvalitetnim vinima i ukusnoj hrani, tako i u pratećem programu koji će uključivati kulturno umetnički – muzički deo, promocije i prezentacije renomiranih vinskih kuća, ali i stručna predavanja.
Uz ulaznicu od 300 dinara, svaki posetilac će dobiti vinsku čašu i katalog izlagača.
Pokrovitelj manifestacije - Grad Sombor
Sponzor manifestacije - Unicredit banka
Prijatelji manifestacije - RPK Sombor, Poljoprivredni fakultet Novi Sad, JP Vojvodina šume, ŠG Sombor, JKP Vodokanal Sombor, Dom učenika srednjih škola Sombor, JKP Prostor Sombor i SC Soko Sombor
Medijski sponzori - RTV Sreće Sombor, RTV Vojvodina, TOP Srbija, Wine & Fine, Somborske novine


Turistička Organizacija Grada Sombora
Tel./Fax: +381 (0)25 434 350
Tel: +381 (0)25 434 330
e-mail: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.

Submit to FacebookSubmit to Google BookmarksSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Dodaj komentar


Sigurnosni kod
Osveži

Pratite nas

  

 

Google+